Oldalunkon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy a Neked legjobban megfelelő tartalmat jeleníthessük meg. Az oldal használatával ezt elfogadod.
Kategóriák Menü

Gyerek világatlasz – Tájak, országok és rekordok

Gyerek világatlasz – Tájak, országok és rekordok Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.950 Ft
2.962 Ft
Kedvezmény: 25%

„Atlaszunkkal a gyerekek bejárhatják az egész Földet: A német Ravensburger gyerekkönyvkiadó által készített kötet megismerteti a gyerekekkel a földrészeket, országokat, hegyeket, folyókat és nagyvárosokat. A figyelemfelkeltő szöveg, a rengeteg fénykép és színes illusztráció fontos, érdekes vagy meglepő tényeket mutat be a világ különböző tájairól.

Elérhetőség: Beszerzés alatt
Kiadó: Scolar Kiadó
Várható szállítás: 2018. november 06.

Leírás


„Atlaszunkkal a gyerekek bejárhatják az egész Földet: A német Ravensburger gyerekkönyvkiadó által készített kötet megismerteti a gyerekekkel a földrészeket, országokat, hegyeket, folyókat és nagyvárosokat. A figyelemfelkeltő szöveg, a rengeteg fénykép és színes illusztráció fontos, érdekes vagy meglepő tényeket mutat be a világ különböző tájairól. A kvízkérdések és a térképészeti alapismeretek segítségével a gyerekek játszva megtanulják a térképek használatát. – A gyerekek életkorának megfelelő, korszerű természetföldrajzi és társadalomföldrajzi térképek – Érdekességek természeti csodákról, állatokról, országokról és kultúrákról – Kvízkérdések a térképolvasás játékos tanulásához – A világ összes zászlója”

Vélemények

Mit gondol a könyvről?
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Ügyfélszolgálat:

Ügyfélszolgálat:
06 30 953 2423

Szállítási díjak